Η Μαιευτική αποτελεί μία από τις βασικές δραστηριότητες του Ιατρειου.
Συνεργάζεται με την Κλινική "Διαβαλκανικο Κεντρο" και "Γενεσις " στη Θεσσαλονικη από το 2003 και την Κλινικη "Υγιεια" στη Δραμα απο το 2007.

Ο επικεφαλής του Ιατρειου Χαραλαμπος Πασχος αναλαμβάνει όλες τις έγκυες γυναίκες σε συνεργασία με τη μαία του Ιατρειου.
Ο υπερηχογραφικός έλεγχος γίνεται με Υπερηχογράφους τελευταίας γενιάς (General Electric 2012 Voluson.
24-ωρη κάλυψη των επειγόντων Μαιευτικών περιστατικών.

Ειδικός στην υπερηχογραφία Κύησης & Γυν/κων παθησεων

Βρειτε μας στο Facebook

η αμνιοπαρακεντηση ειναι σημερα, η πιο ακριβης μεθοδος για να αποκαλυφθουν ποικιλες εμβρυικες διαμαρτιες και συγγενη νοσηματα.

οι γυναικες στις οποιες προσφερεται, ειναι ηλικιας πανω απο 35, εχουν στο  οικογενειακο ιστορικο γενετικη η χρωμοσωμικη ανωμαλια , εχουν «υποπτες» αιματολογικες εξετασεις η τελος ειναι δικη τους επιθυμια να κανουν το συγκεκριμενο test.

ειναι εξεταση που γινεται στο ιατρειο , χωρις αναισθησια, σχετικα απλη για την εγκυο αλλα υψηλης ευθυνης για τον ιατρο. εκτελειται σε κυηση 16 με 18 εβδομαδων μετα απο υπερηχογραφικη εξεταση του εμβρυου.

            το αμνιακο υγρο ειναι μια πολυτιμη πηγη πληροφοριων, γιατι σε αυτο μπορουμε να μετρησουμε χημικες ουσιες που εχουν σχεση με την υγεια και την αρτιμελεια του εμβρυου.

υπο ασηπτες συνθηκες, και υπο υπερηχογραφικη καθοδηγηση , ο ιατρος εισαγει μια λεπτη, μακρια βελονα στη μητρα, διαμεσω των κοιλιακων τοιχωματων. αναρροφαται μικρη ποσοτητα αμνιακου υγρου που περιεχει κυτταρα του εμβρυου.τα κυτταρα αυτα αποστελλονται στο εργαστηριο για αναλυση. το πορισμα γινεται γνωστο μετα απο 2 εβδομαδες.

η διαδικασια ειναι ολιγολεπτη και ο πονος ειναι αυτος του τσιμπηματος βελονας οπως σε μια εξεταση αιματος.